Ostatnio przeglądane
Magazyn Torii #31 (grudzień 2016), a...
Nowy produkt
Magazyn Torii #31 (grudzień 2016), a w nim m.in. artykuły o kocich demonach, zimie i Bożym Narodzeniu w Japonii, o cenie sławy w Japonii, o tym, kogo uważa się w społeczeństwie za „przegrane psy” i jak zacierają się granice płci w najnowszych trendach mody wśród młodzieży.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Torii 31
Magazyn Torii #31 (grudzień 2016), a w nim m.in. artykuły o kocich demonach, zimie i Bożym Narodzeniu w Japonii, o cenie sławy w Japonii, o tym, kogo uważa się w społeczeństwie za „przegrane psy” i jak zacierają się granice płci w najnowszych trendach mody wśród młodzieży.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Magazyn Torii #31 (grudzień 2016), a w nim:
TE PRZEKLĘTE KOTY!
Bakeneko w japońskiej kulturze
SUMO
Bogowie i olbrzymi – część 2: Rikishi w wielkim mieście
BEIGOMA
Wielki powrót małego bączka
CO MA PIERNIK DO KURCZAKA
czyli o Bożym Narodzeniu w Japonii
„LIST NAZAJUTRZ RANO”
czyli o sztuce epistolarnej okresu Heian
KLIMAT DAWNEJ JAPONII W SERCU METROPOLII
czyli jak zwiedzać Tokio w yukacie
MIMANA
Japońska kolonia w Korei?
TWÓJ MONOCHROMATYCZNY PRZYJACIEL INFORMACYJNY
Konkursy, informacje, nowości i wiele innych
PIECYKI, KOTATSU I TERMOFORY
czyli jak przetrwać zimę w Japonii
MAKEINU
Przegrane singielki
MARYSIA W JAPONJI
Literaturą w Moskala
ŻYCIE ŹRÓDŁEM INSPIRACJI KLASYKÓW
Jun’ichirō Tanizaki i Natsume Sōseki
NIEZWYKŁE ZWYKŁE ŻYCIE JAPOŃCZYKÓW
fotografie Rinko Kawauchi
PRZYPADEK MINAMI M.
Cena sławy w Japonii
KOBIECY MĘŻCZYŹNI I MĘSKIE KOBIETY
czyli krótka charakterystyka genderless kei i dansō josei
CHINKON I KIYOTSUNE
Współczesny teatr nō po polsku
AYA IRIZUKI
Artystka teatru fizycznego
ISSEY MIYAKE
Pragmatyczny futurysta i perfumiarz
KIEDY BÓG GROMU UJRZAŁ ANIOŁA
Japoński bóg Susanoo na kartach amerykańskiego komiksu
GANBARE! WARSZTATY UMIERANIA
Recenzja książki
BLONDYNKA W JAPONII
Recenzja książki
PRZYPADKI MIŁOSNE PIĘCIU KOBIET
Recenzja książki
JAPONIA W KULTURZE I SZTUCE POLSKIEJ…
Recenzja książki
PUDDING MATCHA Z TAPIOKĄ
Kuchniokracja – przepisy na dania z nutą Japonii